Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΠΗΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ


Τα ζώα δεν είναι "αντικείμενα" ή "δώρα". Δεν "αγοράζονται" ούτε "χαρίζονται". ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ από ΥΠΕΥΘΥΝΑ άτομα (ΚΑΙ ΜΟΝΟ), που έχουν σταθμίσει προσεκτικά την ευθύνη που αναλαμβάνουν, και δεν τα πετάνε στο δρόμο όταν "τα βαρεθούν".
πηγή: Tzina Sokali

.........................................................................................................................................................................................................................

stopstisfoles
Αναγνώστρια του MyXolargos μας ενημερώνει με μήνυμά της για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στο Χολαργό:
Θα ήθελα να αναφέρω το απαράδεκτο γεγονός που έχει μαθευτεί τελευταία για τη φόλα που ρίχνουν στο πάρκο Χολαργού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κτηνιάτρων αυτή την εβδομάδα πέθαναν πάνω από 10 σκύλοι. Όσο για τα περιστέρια και τις γάτες ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος… Θα ήθελα να επικεντρωθούμε λίγο στο θέμα αυτό γιατί όσο πάει και χειροτερεύει. Στο Πάρκο του Χολαργού εμεις οι Χολαργιώτες πηγαίνουμε τα κατοικίδια μας βόλτα στον ειδικό χώρο για σκύλους και αυτή τη στιγμή όλοι μας δε βγαίνουμε πλέον από το σπίτι μαζί με τα κατοικίδια μας γιατί ζούμε με το φόβο. Όποιος τρελός έχει πρόβλημα με τα κατοικίδια μας που πηγαίνουν βόλτα στο πάρκο να το αντιμετωπίσει μόνος του και όχι να διαπράττει έγκλημα κάθε εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου